A DAN kampány bemutatása Czerván György államtitkárnál

A Nitrogénművek Zrt., mint a magyar mezőgazdaság és a magyar műtrágyaipar meghatározó vállalata, 2004 óta tagja a legjelentősebb európai műtrágyagyártókat képviselő szövetségnek a Fertilizers Europe-nak (korábbi nevén EFMA).

A Fertilizers Europe 2012-ben kampányt indított a nitrát alapú műtrágyák használatának népszerűsítésére és hasznosságuk bemutatására. Az úgynevezett DAN (Directly Available Nitrogen) kampány részeként minden tagvállalat a saját országában ismerteti a részleteket a legmagasabb döntéshozói szint valamely tagja számára.

Erre a találkozóra került sor 2013. március 5-én a Vidékfejlesztési Minisztériumban, ahol Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár megbeszélésen fogadta a Nitrogénművek Zrt. képviseletében Suba Péter kereskedelmi igazgatót, Patinszki Judit vegyitermék kereskedelmi osztályvezetőt és Király József marketing és szaktanácsadási osztályvezetőt, akik röviden bemutatták a Fertilizers Europe tevékenységét és ismertették a DAN kampány keretében készült kiadvány fontosabb témaköreit.

Az említett kiadvány magyar nyelvű változata a www.nitrogen.hu oldalról letölthető. A kampánnyal kapcsolatos bővebb információk a Társaság weboldalán, illetve a www.danfertilizers.com oldalon találhatók.