Fenntarthatóság Egészségvédelem és biztonság
Egészségvédelem, biztonságtechnika
PDF Nyomtat

Új savüzem A Nitrogénművek Zrt. kiemelt figyelmet fordít egészségvédelmi, biztonságtechnikai és környezetvédelmi tevékenységére. Az egészségvédelem körébe tartozik az egészséges munkahelyek biztosítása, az egészségügyi kockázatok felmérése, csökkentése, a foglalkozás-egészségügyi szolgálat működtetése, a biztonságtechnika körébe tartozik a műszaki biztonság fenntartása a műszaki felügyelet, és a szükséges diagnosztikai labor-háttér működtetésével, a munka- és tűzvédelem, valamint a vagyonvédelem, benne a Fegyveres Biztonsági Őrséggel. A Környezetvédelmi Politika hatékony megvalósítása érdekében került kiépítésre a Környezetközpontú Irányítási Rendszer.

 
Egészségvédelem PDF Nyomtat

A Nitrogénművek Zrt. az alapellátás rendszerének folyamatos fejlesztése mellett kiemelt figyelmet fordít a munkahelyek egészségügyi kockázatainak jogszabály szerinti felmérésére, a kockázatok csökkentésére. A vállalat szakemberei rendszeresen felméréseket végeznek a munkavállalókat esetlegesen érő különböző ártalmak kockázatainak vizsgálatára. A vizsgálatok eredményére támaszkodva folyamatosan javítja a munkavégzés feltételeit.

Bővebben...
 
Vagyonvédelem PDF Nyomtat

A Nitrogénművek a Belügyminisztérium határozata alapján 17 fős, járőr-gépkocsival, híradóeszközökkel, fegyverzettel, kényszerítő eszközökkel ellátott Fegyveres Biztonsági Őrséget működtet 24 órás szolgálatban. Az FBŐ feladata a vállalat veszélyes létesítményeinek, területének, vagyonának védelme, esetenként szállítmánykísérés, értékőrzés, havária esetén út- és területlezárás, elsősegélynyújtás, eseti sérültszállítás a Mentési Szabályzat szerint.

 


Központi elérhetőség

Nitrogénművek Zrt.
Cím:
8105 Pétfürdő, Hősök tere 14.
Tel.:
06/88/620-100
Fax:
06/88/620-102
E-mail:
nrt@nitrogen.hu

A budapesti iroda címe:
1123 Budapest, Alkotás u. 53.
"F" torony, 3. emelet
Telefon: 06/1/999-3500
Fax: 06/1/999-3501