Kommunikáció PDF Nyomtat

altA Nitrogénművek Zrt. termékeinek értékesítését, a Genezis márkaépítést és a márkakereskedelmi hálózat működését intenzív marketing és szaktanácsadási tevékenység támogatja. A vállalat folyamatosan törekszik arra, hogy a forgalmazókkal kialakított szerződéses kapcsolatait szorosabbra fűzze. Regionális és országos mezőgazdasági szakkiállításokon, szakmai fórumokon vesz részt, részben önálló megjelenéssel, részben a helyi forgalmazókkal közös szervezésben (pl. Agro+Mashexpo, Mezőgazda Napok, Jászsági Gazdanapok, Szentlőrinci Gazdanapok, Farmerexpo)

A Nitrogénművek Zrt. export célpiacainak - Szerbia, Románia és Szlovákia - jelentős mezőgazdasági szakvásárain is képviselteti magát (pl. kolozsvári Agraria, nyitrai Agrokomplex, újvidéki Nemzetközi Mezőgazdasági Vásár, stb.).

A vállalat forgalmazói számára rendszeresen partnertalálkozót szervez, szaktanácsadói bevonásával pedig előadásokkal egybekötött szórásbemutatókat valamint kísérletekhez kapcsolódó rendezvényeket tart az ország egész területén, ősszel-télen pedig gazdaestek keretében találkozik a végfelhasználó gazdálkodókkal. A Genezis Híradókban aktuális szakmai tanácsokkal, műtrágyázási információkkal is szolgál a gazdálkodóknak.

 

Központi elérhetőség

Nitrogénművek Zrt.
Cím:
8105 Pétfürdő, Hősök tere 14.
Tel.:
06/88/620-100
Fax:
06/88/620-102
E-mail:
nrt@nitrogen.hu

A budapesti iroda címe:
1123 Budapest, Alkotás u. 53.
"F" torony, 3. emelet
Telefon: 06/1/999-3500
Fax: 06/1/999-3501