Fenntarthatóság Termékgondozás
Termékgondozási politika PDF Nyomtat

altA Nitrogénművek Zrt. - tekintettel arra, hogy a felelős gondoskodás elvének alapján folyamatosan törekszik műtrágya termékeinek gyártása, tárolása, forgalmazása és felhasználása során a biztonság növelésére, az egészség- és a környezet védelmére - csatlakozott a Fertilizers Europe (FE, régebben: Európai Műtrágyagyártók Szövetsége (EFMA) által indított Termékgondozási programhoz. A Nitrogénművek Zrt. elkötelezte magát arra, hogy minden tevékenységében szem előtt tartja az FE alapértékeit:

 • Felelősségtudat
  Egy alapvető fontosságú termék szolgáltatójaként a vállalat tudatában van az érdekelt felekkel (felhasználók, üzleti partnerek, vevők, lakosság, alkalmazottak, a társadalom egésze, beleértve a jövő nemzedéket is) szembeni felelősségének, tevékenysége során elkötelezett a közösség iránt, és ennek megfelelően cselekszik.
 • Fenntartható értékszolgáltatás:
  Fenntartható módon adja át legjobb értékeit minden érdekelt félnek.
 • Fenntartható egészségi, biztonsági és környezeti teljesítmény
  A legmagasabb szintű biztonsági, egészségi és környezeti minőségre törekszik, a Felelős gondoskodás, és bolygónk fenntarthatósága alapelvéből kiindulva.
 • Tudomány és innováció:
  Tevékenységében fontos szerepet kap a kutatás és a fejlesztés, törekszik a megújulásra, és a folyamatos fejlődésre
 • Szabad és tisztességes kereskedelem:
  Tevékenységét a szabad és tisztességes kereskedelemre alapozza, ehhez az elvhez ragaszkodik, azt védelmezi, és támogatja.
 • Becsületes üzleti magatartás:
  Üzleti magatartása becsületes, erkölcsös, nyilvános és őszinte.

A Nitrogénművek Zrt. fenti céljai elérésében számít külső partnereinek elkötelezettségére is, hogy biztonságos és minőségi szolgáltatásaikkal járuljanak hozzá a Termékgondozási program sikeres végrehajtásához és fenntartásához.

 

Központi elérhetőség

Nitrogénművek Zrt.
Cím:
8105 Pétfürdő, Hősök tere 14.
Tel.:
06/88/620-100
Fax:
06/88/620-102
E-mail:
nrt@nitrogen.hu

A budapesti iroda címe:
1123 Budapest, Alkotás u. 53.
"F" torony, 3. emelet
Telefon: 06/1/999-3500
Fax: 06/1/999-3501