Genezis 365 applikáció

Cover art

GOOGLE PLAY

iOS

WINDOWS PHONE

Ki olvas minket

Jelenleg 48 vendég olvas minket

Alkalmazások

mail

ntruck


Biztonsági adatlapok:
sds@nitrogen.hu

 

 

 

 

 

 

 

A DAN kampány bemutatása Czerván György államtitkárnál PDF Nyomtat

A Nitrogénművek Zrt., mint a magyar mezőgazdaság és a magyar műtrágyaipar meghatározó vállalata, 2004 óta tagja a legjelentősebb európai műtrágyagyártókat képviselő szövetségnek a Fertilizers Europe-nak (korábbi nevén EFMA).

A Fertilizers Europe 2012-ben kampányt indított a nitrát alapú műtrágyák használatának népszerűsítésére és hasznosságuk bemutatására. Az úgynevezett DAN (Directly Available Nitrogen) kampány részeként minden tagvállalat a saját országában ismerteti a részleteket a legmagasabb döntéshozói szint valamely tagja számára.

Erre a találkozóra került sor 2013. március 5-én a Vidékfejlesztési Minisztériumban, ahol Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár megbeszélésen fogadta a Nitrogénművek Zrt. képviseletében Suba Péter kereskedelmi igazgatót, Patinszki Judit vegyitermék kereskedelmi osztályvezetőt és Király József marketing és szaktanácsadási osztályvezetőt, akik röviden bemutatták a Fertilizers Europe tevékenységét és ismertették a DAN kampány keretében készült kiadvány fontosabb témaköreit.

Az említett kiadvány magyar nyelvű változata a www.nitrogen.hu oldalról letölthető. A kampánnyal kapcsolatos bővebb információk a Társaság weboldalán, illetve a www.danfertilizers.com oldalon találhatók.

 

alt

 

alt

 
A Bige Holding Kft - Tiszamenti Vegyiművek 60 éve PDF Nyomtat

 

 
Díjat kapott a Nitrogénművek Zrt. az Agromashexpo kiállításon PDF Nyomtat

alt

Február 2-án kimagaslóan sikeres négy nap után zárta kapuit Budapesten a 31. AGROmashEXPO és a most először mellette rendezett 3. AgrárgépShow.

A korábbi éveket messze meghaladó látogatói érdeklődés kísérte az eseményeket, az előzetes adatok szerint 45.000 érdeklődő kereste fel a standokat, ami a tavalyi évnél közel 80%-kal nagyobb látogatószámot jelent. A Nitrogénművek Zrt. a G pavilon 102/a jelű standján fogadta a látogatókat, itt mutatta be a teljes Genezis termékválasztékot és nyújtott szaktanácsadást az érdeklődőknek.

A kiállítás sikere mellett a Bige Holding Csoport nagy örömére szolgált az is, hogy az esemény harmadik napján, 2013. február 1-én a G pavilon Fórum színpadán a Nitrogénművek Zrt. átvehette az elismerést, mely szerint közepes stand (100 négyzetméter alatti) kategóriában elnyerte az AGROmashexpo-AgrárgépShow 2013. legszebb stand címet. Az elismeréssel a legáttekinthetőbb termékbemutatót díjazták a Hungexpo Zrt. által kijelölt bírák.

 
 alt

alt

alt 

 

 
alt
 
Hírlevél szolgáltatás PDF Nyomtat

Tisztelt Gazdálkodók!

altÖrömmel értesítjük, hogy elindult a Nitrogénművek Zrt. hírlevélküldő szolgáltatása. Amennyiben szeretne aktuális információkat, szakmai kiadványokat kapni illetve első kézből tájékoztatást kapni aktuális hirdetéseinkről, akcióinkról, kérjük, hogy iratkozzon fel hírlevelünkre.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Következő > Utolsó >>

Központi elérhetőség

Nitrogénművek Zrt.
Cím:
8105 Pétfürdő, Hősök tere 14.
Tel.:
06/88/620-100
Fax:
06/88/620-102
E-mail:
nrt@nitrogen.hu

A budapesti iroda címe:
1123 Budapest, Alkotás u. 53.
"F" torony, 3. emelet
Telefon: 06/1/999-3500
Fax: 06/1/999-3501